♥Υγρό make-up VS Compact make-up♥

9/9/12ΥΓΡΟ make-up 
Χαρίζει στο πρόσωπο μια εξαιρετικά βελούδινη και φυσική όψη. Το υγρό απλώνεται πολύ εύκολα με τα δάχτυλα ή με το ειδικό πινελάκι και έχει τέλεια εφαρμογή, γίνεται «ένα» με το δέρμα με λίγες μόνο κινήσεις και δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα. Όταν το απλώσετε, περνάτε από πάνω με ένα μεγάλο πινέλο διάφανη πούδρα, για ματ τελείωμα και μεγαλύτερη διάρκεια. Υπάρχει σε πιο αραιή και πιο πυκνόρρευστη υφή σχεδόν σαν κρέμα. Στα μείον του ότι δεν μπορείς να το ανανεώνεις με ευκολία πρέπει πρώτα να αφαιρείς τα υπολείμματα του ήδη υπάρχοντος. 

COMPACT make-up 
Με υφή πιο «βαριά» από την προηγούμενη, λόγω της πλούσιας σύνθεσής του, χωρίς ωστόσο να βαραίνει την επιδερμίδα, προσφέρει μεγάλη κάλυψη σε επιδερμίδες με ατέλειες, όπως πανάδες, κηλίδες, κοκκινίλες κ.ά. Το απλώνετε προσεκτικά για να μη δημιουργήσει εφέ μάσκας, με σφουγγάρι ή με τα δάχτυλα, και περνάτε και εδώ πούδρα για να αποφύγετε τη γυαλάδα. Χρειάζεται μικρή ποσότητα και προσεκτικό άπλωμα στο δέρμα, για να μην αφήσει υπολείμματα.  Είναι πιο πρακτικό, αφού μπορείς να το έχεις συνέχεια μαζί σου και να το εφαρμόζεις με το σφουγγαράκι που περιέχει συνήθως η συσκευασία.


Εγώ προτιμώ το υγρό make-up γιατί μου είναι πιο εύκολο στην εφαρμογή και χαρίζει τέλειο αποτέλεσμα ενώ το compact χρειάζεται πολλή δουλειά και πολύ χρόνο για να απλωθεί σωστά και να έχει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου❣
Thank you for visiting my blog❣

2012-2018 Copyright © by Diary Of A Beauty Addict. All rights reserved. Designed By El Design

UP
Blogger Widget