Κεφάλαιο: Φρύδια

23/3/13


Σήμερα θα μιλήσουμε για φρύδια... 
Όλες μας έχουμε αναρωτηθεί πως άραγε πρέπει να βγάζουμε σωστά τα φρύδια μας η παρακάτω εικόνα ίσως βοηθήσει λίγο!eyebrowns
Κεφάλαιο: Φρύδια     


Ακολουθείστε τα βήματα...
 Βήμα 1ο 
Για να βρείτε την αρχή του φρυδιού: Τοποθετήστε ένα μολύβι, ένα χάρακα ή το τσιμπιδάκι φρυδιών στην εσωτερική γωνία των ματιών, έτσι ώστε να εφάπτεται στην εσωτερική πλευρά της μύτης. Αυτό το σημείο θα πρέπει να αποτελεί την αρχή του φρυδιού σας.
 Βήμα 2ο 
Για να βρείτε τη σωστή γωνία του φρυδιού: με τα ίδια εργαλεία (μολύβι, χάρακα ή τσιμπιδάκι φρυδιών), σχηματίστε μία νοητή διαγώνιο η οποία θα ενώνει το εξωτερικό της μύτης (άκρη ρουθουνιού), την ίριδα του ματιού και το φρύδι σας. 
Βήμα 3ο 
Για να βρείτε το τελείωμα του φρυδιού: Με τα ίδια εργαλεία, σχηματίστε μία διαγώνιο που θα ξεκινά από την άκρη της μύτης (άκρη ρουθουνιού) και θα κατευθύνεται προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Το σημείο αυτό θα πρέπει να αποτελεί το τελείωμα του φρυδιού σας. 

Και αν θέλετε και οπτικοποιημένο παρακολουθήστε το βιντεάκι από την Michelle Phan είναι πολύ καλό και βοηθάει αν κάποια κοπέλα είναι αρχάρια!

   

 Πριν όμως ακολουθήσετε τις τάσεις της μόδας για τα φρύδια χοντρά ή λεπτά, στρογγυλά ή με γωνία, μπορείτε να δείτε σύμφωνα με το πρόσωπο το σωστό σχήμα φρυδιού! 

Για τετράγωνα πρόσωπα

Δεδομένου ότι το τετράγωνο σχήμα προσώπου έχει αρκετές γωνίες ένα φρύδι με εξίσου έντονο τόξο θα έκανε το αποτέλεσμα πιο "σκληρό". Το ιδανικό σχήμα σε αυτή την περίπτωση είναι ένα φρύδι με "μαλακό" τόξο που ξεκινά από το κέντρο προς την εξωτερική γωνία του φρυδιού. Μια ματιά στο look της Jennifer Aniston θα σε πείσει! 

Για στρογγυλά πρόσωπα 

Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τα τετράγωνα πρόσωπα, στα στρογγυλά θέλουμε μεσαίας έντασης ή πυκνά φρύδια τα οποία να έχουν καμπύλες ή έντονο τόξο με γωνία προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Με τον τρόπο αυτό μειώνουμε τη στρογγυλή όψη του προσώπου μας και εστιάζουμε την προσοχή στα μάτια. Και, όχι, αντίθετα με αυτό που μπορεί να υποψιάζεσαι ένα λεπτό φρύδι δεν κάνει και το πρόσωπό μας να δείχνει αδύνατο. Απόφυγε το, λοιπόν! Το ιδανικό σχήμα φρυδιού που θα μπορούσες να επιλέξεις σε αυτή την περίπτωση πρέπει να παραπέμπει σε αυτό της Ginnifer Goodwin


Για μακρόστενα πρόσωπα ή πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς 

Εδώ, τα πράγματα ανατρέπονται. Αν έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς (ανοιχτό στους κροτάφους που λεπταίνει προς το τελείωμα) ή πολύ μακρόστενο πρόσωπο το σχήμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του είναι ένα φρύδι που βρίσκεται σε σχεδόν απόλυτη ευθεία, ησυχάζοντας της γραμμές του προσώπου σου. Διάσημο παράδειγμα προς μίμηση, η Natalie Portman
 Για οβάλ πρόσωπα

Θεωρείται από τους περισσότερους make up artist το πιο συμμετρικό και σωστό πρόσωπο. Για να το αναδείξεις, όμως, στο έπακρο χρειάζεσαι κι ένα αντιστοίχως σωστό και συμμετρικό φρύδι. Σε αυτή την περίπτωση τα έντονα φρύδια όπως αυτά της Camilla Belle θα σου δώσουν το τέλειο look! Αυτά από μένα ελπίζω να σας βοήθησα λίγο στον τρόπο που βγάζουμε τα φρύδια!
 

4 σχόλια:

 1. Πολύ χρήσιμο ποστ! Πρέπει όλες να ξέρουμε πως να βγάζουμε και να γεμίζουμε τα φρύδια μας, είναι τόσο βασικό για το πρόσωπό μας!
  Φιλιά

  http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. πολύ ωραίο θεμα με έσωσες!!!
  πολλά like!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου❣
Thank you for visiting my blog❣

Copyright © by Diary Of A Beauty Addict. All rights reserved. Designed By El Design

UP
Blogger Widget