Νέα σχεδίαση blog: Jiubilo

12/5/18

To blog Jiubilo για δεύτερη φορά εμπιστεύτηκε την σχεδίαση του στο El Design.

Νέα σχεδίαση blog: JiubiloΤην Χαρά την γνωρίζω από την αρχή που ξεκίνησα και εγώ το blog μου και ήταν από τις πρώτες που εμπιστεύτηκε τις γνώσεις και την φαντασία μου πάνω στον σχεδιασμό ενός ιστολογίου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολεύτηκα να εμπνευστώ την εμφάνιση του blog που θα ήθελε, καθώς γνωρίζω πλέον τις προτιμήσεις της, έτσι προσπάθησα με τον καλύτερο τρόπο να υλοποιήσω τις επιθυμίες της, ώστε να πάρουν μορφή και να έχουν το αποτέλεσμα που θα την χαροποιούσε.

Το blog πριν το αναλάβω είχε την παρακάτω μορφή, την οποία είχε επιμεληθεί προσωρινά μόνη της στη φάση ανανέωσης, πριν αναλάβω εγώ.


Νέα σχεδίαση blog: Jiubilo


Όταν έφτασε η στιγμή να δώσουμε μια νέα εμφάνιση στο blog της, είχα κιόλας φανταστεί πως θα ήταν, έτσι προσπάθησα να το πραγματοποιήσω.

Η Χαρά μου είχε αναφέρει μόνο ότι θα ήθελε η εμφάνιση να έχει ένα λιτό και μοντέρνο στιλ, και να περιλαμβάνει τα στοιχεία όπως φωτογραφία στον τίτλο και τα χρώματα να είναι σε μοβ και φιστικί.

Το τελικό αποτέλεσμα πιστεύω ότι αναποκρίνεται σε αυτό που είχε οραματιστεί και η ίδια για την νέα εμφάνιση.

Νέα σχεδίαση blog: Jiubilo


Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς και εσύ το blog Jiubilo για να μου πεις την γνώμη σου!Mini Βιογραφικό
Ασχολούμαι με την σχεδίαση προτύπων blogger από το 2012, συνεχώς εξελίσσομαι μαθαίνοντας νέους κώδικες και προσθέτω νέες δυνατότητες σε ένα απλό πρότυπο blogger, που θα του χαρίσουν μια επαγγελματική εμφάνιση.
Έχω βασικό κανόνα ότι δεν αντιγράφω και δεν οικειοποιούμαι πρότυπα άλλων σχεδιαστών (ας βρίσκονται δωρεάν στο διαδίκτυο), έτσι λειτουργώ με σεβασμό στους άλλους και κάνω την δουλειά μου να ξεχωρίζει.
Κάθε νέο πρότυπο El Design διακρίνεται από μοναδικότητα, καθώς δεν υπάρχει άλλο όμοιο του, επίσης διαθέτω την ικανότητα να μπορώ να προσαρμόζω την σχεδίαση του ιστολογίου στον χαρακτήρα του καθενός.
Επιπλέον παρέχεται υποστήριξη μετά την παράδοση της σχεδίασης, μπορείς να λάβεις την βοήθεια μου σε ό,τι χρειαστείς, εφόσον δεν έχει αλλαχθεί η αρχική σχεδίαση και αυτό που θέλεις δεν την αλλοιώνει.
Αν το blog σου χρειάζεται μια ανανέωση έλεγξε τις υπηρεσίες μου εδώ και στείλε μήνυμα στο eleftheraki0000@gmail.com, να εργαστούμε μαζί για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Image Map


4 σχόλια:

  1. δεν υπάρχουν λόγια για τη φανταστική σου δουλειά !!! σε ευχαριστω για μια ακομη φορα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου❣
Thank you for visiting my blog❣

2012-2018 Copyright © by Diary Of A Beauty Addict. All rights reserved. Designed By El Design

UP
Blogger Widget