10+1 tips που πρέπει να δοκιμάσεις στο Instagram Stories [+ΒΙΝΤΕΟ]

17/6/18

Το έχω πει πολλές φορές, ότι αγαπώ πολύ το Instagram διότι θεωρώ ότι είναι πιο άμεσο και οικείο.

Επιπλέον είναι μια εφαρμογή εύχρηστη στο κινητό, έτσι ασχολούμαι αρκετά ανακαλύπτοντας διάφορα tips που θα το κάνουν καλύτερο.
10+1 tips που πρέπει να δοκιμάσεις στο Instagram Stories [+ΒΙΝΤΕΟ]Στην συγκεκριμένη ανάρτηση θα μοιραστώ μαζί σου τις δυνατότητες με τις οποίες μπορείς να βελτιώσεις και να εντυπωσιάσεις τις δημοσιεύσεις σου στο Instagram Stories.


Επιλογή χρώματος γραμματοσειράς.
Όχι δεν αναφέρομαι στα προκαθορισμένα χρώματα που υπάρχουν, άλλα να επιλέξεις το χρώμα από την παλέτα που περιλαμβάνεται στην φωτογραφία που θέλεις να δημοσιεύσεις.
Ένας ακόμη τρόπος είναι να πιέσεις πάνω σε κάθε χρώμα εμφανίζεται μια παλέτα από την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χρώμα που ταιριάζει στην δημοσίευση σου.


Αλλαγή γραμματοσειράς με εφέ.
Έξυπνο και εντυπωσιακό είναι να αλλάξεις την γραμματοσειρά στα Stories σου, ξεφεύγοντας από τα κλασσικά. Αυτό μπορείς να επιτυχείς με το Cool Fancy Text Generator, εκεί γράφεις αυτό που θέλεις να δημοσιεύσεις και το κάνεις αντιγραφή, στην συνέχεια πηγαίνεις στην φωτογραφία που θέλεις να δημοσιεύσεις και την έχεις προσχέδιο στα Stories ανοίγεις κείμενο και κάνεις επικόλληση.
Δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν ισχύει σε ελληνικούς χαρακτήρες.


Χρώμα κείμενου σε μορφή ουράνιου τόξου.
Ένα συναρπαστικό στιλ που δείχνει πιο χαριτωμένη τη δημοσίευση σου είναι όταν σε μια λέξη το κάθε γράμμα έχει και το δικό του χρώμα. Επιτυγχάνεται ως εξής μαρκάρεις την λέξη ή το κείμενο που θέλεις και ανοίγεις την παλέτα (βλέπε Επιλογή χρώματος γραμματοσειράς.) και σιγά σιγά αφού χρωματίσεις το γράμμα ή την λέξη σβήνεις το μαρκάρισμα προς τα αριστερά.


Γέμισμα με χρώμα σε όλη την εικόνα.
Επιλέγοντας το μολύβι μπορείς να γεμίσεις με ένα χρώμα της επιλογής σου όλη την εικόνα. Ανάλογα ποιο μαρκαδοράκι θα επιλέξεις γίνεται ελαφρά ή τελείως αδιαφανές.
Extra Tip: Μπορείς να σβήσεις με την γόμα κάποια σημεία που θέλεις να αναδείξεις.


Δημιουργία σκιάς σε κείμενο.
Το εφέ σκίαση σε κείμενο δημιουργείται αν επιλέξεις να δημιουργήσεις αντίγραφα κείμενου ένα πιο σκουρόχρωμο και ένα ανοιχτόχρωμο και τοποθετώντας πίσω το σκούρο και μπροστά το ανοιχτό. Προσοχή να μην το καλύπτει πλήρως το σκούρο να φαίνεται μια μικρή γραμμή σαν σκιά.


Δημοσκοπήση.
Οι Δημοσκοπήσεις έχουν πλάκα και δημιουργούν αλληλεπίδραση με τα άτομα που σε ακολουθούν, που είναι θετικό για τον λογαριασμό σου, ειδικά αν είναι κάπως πιο επαγγελματικός.


Hashtag & Τοποθεσία.
Χρησιμοποίησε Hashtag, όχι παραπάνω από πέντε σε κάθε δημοσίευση και μην παραμελείς να βάζεις την Τοποθεσία όπου βρίσκεσαι, αφού επιτρέπουν την φωτογραφία σου να εμφανίζεται σε περισσότερους, που ίσως θελήσουν να σε ακολουθήσουν.


Εφέ για selfie. 
Για να είναι η κάθε σου φωτογραφία μοναδική και να προκαλεί συναισθήματα ενθουσιασμού, σου προτείνω το Meitu επειδή έχει πολλά φίλτρα που θα κάνουν την φωτογραφία σου πιο χαριτωμένη, για μένα είναι το αγαπημένο μου.


Κόψιμο το βίντεο σε τμήματα για Stories.
Μπορείς να τραβήξεις το βίντεο σου ανεξαρτήτως διάρκειας και μετά εύκολα και απλά να το περάσεις στο Story Cutter, όπου θα δημιουργήσει 2 ή περισσότερα stories μοιράζοντας την διάρκεια του βίντεο. Στην συνέχεια επιλέγεις να τα ανεβάσεις ένα - ένα ή όλα μαζί από το πολλαπλό ανέβασμα. Θεωρώ ότι είναι πολύ βοηθητικό καθώς πιο άνετα λειτουργείς χωρίς να έχεις το άγχος στο βίντεο, από τον φόβο μήπως δεν προλάβεις να πεις και να δείξεις αυτά που θες στο βίντεο, αφού θα το κόψεις σε διάρκεια των Stories μετά.


Μουσική ως background σε βίντεο.
Ένα πολύ δημοφιλές κόλπο είναι το μουσικό χάλι που μπαίνει στα βίντεο. Για να γίνει αυτό εφικτό πρέπει να κατεβάσεις μια επιπλέον εφαρμογή, καθώς το Youtube κλείνει μόλις ανοίξεις άλλη εφαρμογή στο κινητό. Για αυτό κατέβασε το Sounds, το οποίο παραμένει ανοιχτό κατά την εγγραφή στο Instagram Stories.


Εξώφυλλο για τα Highlights.
Τα Highlights δείχνουν οργάνωση και αυξάνουν τις προβολές της κάθε ιστορίας που ανεβάζεις, επειδή έτσι όπως είναι συγκεντρωμένα όλα μαζί είναι εύκολο στην προβολή τους. Μπορείς να δημιουργήσεις Εξώφυλλο για το κάθε Highlights, σύμφωνα με  αυτά που σου ταιριάζουν σε σένα στο Canva, επιλέγοντας το πρότυπο Story ώστε να είναι το σωστό μέγεθος.

Απλά να αναφέρω οτι όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για δωρεάν κατέβασμα στο κινητό σου και εύκολες στην χρήση.

Αν θέλεις να δεις στην πράξη όσα σου περιέγραψα, τότε παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο.Και να θυμάσαι ότι τα συχνά Stories και το πλήθος ανεβάζουν τις προβολές τους συνολικά.

Πως σου φάνηκαν τα tips;
Θα τα δοκιμάσεις;

Image Map


4 σχόλια:

  1. Hello Freedom! Νταξ παίζει να είμαι και το μοναδικό άτομο που βαριέται αυτή την εφαρμογή του ίνσταγκραμ πετάω μια φωτό ξερή και φεύγω. Αλλά το αναβάθμισαν πολύ μπορώ να πω. Φχαριστούμε πολύυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου❣
Thank you for visiting my blog❣

2012-2018 Copyright © by Diary Of A Beauty Addict. All rights reserved. Designed By El Design

UP
Blogger Widget