8 συμβουλές για bloggers

11/11/18

Από το ξεκίνημα το Diary Of A Beauty Addict για μένα ήταν, και συνεχίζει να είναι, κάτι όμορφο και συναρπαστικό.

8 συμβουλές για bloggersΜου δίνει την ώθηση να θέλω να μάθω πράγματα, έτσι προσπαθώ μόνη μου να βελτιώσω τόσο το κομμάτι που βρίσκεται στο παρασκήνιο, που όμως συμβάλει σημαντικά στην αισθητική του ιστολογίου, όσο και την θεματολογία, όπου αναζητώ τρόπους που θα το βοηθήσουν να αποκτήσει την δική του ταυτότητα.

Έξι χρόνια μετά, πιστεύω ότι κάτι έχω καταφέρει, για αυτό θέλω να μοιραστώ όλες τις γνώσεις που έχω αποκτήσει για το θέμα του blogging.

Όλα όσα θα αναφέρω είναι η δική μου άποψη βασισμένη στην εμπειρία μου.

Έτσι 8 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν ως blogger, είτε βρίσκεσαι στο ξεκίνημα είτε όχι, είναι οι ακόλουθες.


Κάνε την διαφορά. 
Για να βρεις πρωτότυπο περιεχόμενο για το blog σου πρέπει να αφιερώνεις χρόνο για έρευνα, που σε βοηθάει να καταγραφείς σημεία που λείπουν ίσως από κάποιες αναρτήσεις με παρόμοιο θέμα ή να εμπνευστείς και να γράψεις ένα θέμα που δεν έχει ξαναγραφτεί ως εκείνη την στιγμή.


Η ιδιαιτερότητα του blog.
Ένα blog ανήκει στις κορυφαίες πηγές από όπου η google αναζητά και εμφανίζει στα αποτελέσματα της. Συνεπώς ότι γραφτεί σε ένα ιστολόγιο αποτελεί μια επένδυση.


Συνεταιρικό blog.
Ένα βασικό πλεονέκτημα ενός συνεταιρικού ιστολογίου είναι ότι αυξάνεται ο αριθμός των προβολών, καθώς μπορούν να πραγματοποιηθούν περισσότερες αναρτήσεις μέσα σε μια εβδομάδα.


Κέρδος &  blog.
Το blog αποτελεί για κάποιον κάτι σαν χόμπι, έτσι δεν μπορεί να αποφέρει κάποιο κέρδος, ώστε να καλύψει τις ανάγκες ενός ανθρώπου.


Βρες το περιεχόμενο.
Το σωστό περιεχόμενο του blog σου θα το ανακαλύψεις μέσα από όλα όσα σου αρέσουν και θέλεις να μοιραστείς. Να θυμάσαι ότι σε ένα προσωπικό ιστολόγιο προσφέρεις μόνο όσα εσύ έχεις δημιουργήσεις και έχεις αφιερώσει χρόνο να γραφτεί μια ανάρτηση.


Κατηγοριοποίηση.
Βασικό στοιχείο στην σχεδίαση και όχι μόνο, είναι οι κατηγορίες που δημιουργούνται με τις ετικέτες, οι οποίες βοηθάνε το blog να αποκτήσει μια σωστή δομή.


Ιδέες & Πρόγραμμα.
Οι ιδέες εμφανίζονται όταν είσαι οπουδήποτε, όμως πάντα τις ανακαλύπτεις μέσα από αυτά που σου αρέσουν. Ρυθμίζεις την συχνότητα των αναρτήσεων σύμφωνα με τον ελεύθερο σου χρόνο.


Κάνε γνωστό το blog σου (SEO).
Οι ρυθμίσεις SEO βοηθάνε το blog σου να γίνει πιο γνωστό καθώς ανεβαίνει σε υψηλά επίπεδα στα αποτελέσματα των αναζητήσεων της Google.


Στο νέο βίντεο που έχει δημοσιευτεί στο YouTube απαντάω σε κάποιες ερωτήσεις που μου γίνονται συχνά, σχετικά με το blogging, οι οποίες αποτέλεσαν κίνητρο να γραφτεί και αυτή η ανάρτηση, οπότε μπορείς να το δεις, αφού δίνω επιπλέον συμβουλές που θα σε βοηθήσουν.Περιμένω την δική σου άποψη σύμφωνα με όσα αποκόμισες όλα τα χρόνια που φέρεις την ιδιότητα του blogger.

Μπορείς να διαβάσεις επίσης:

Image Map


4 σχόλια:

  1. ενδιαφέρουσα η ανάρτηση σου όπως πάντα, φίλη μου! Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή η ανάρτηση και πολύ χρήσιμα αυτά που μας λες.. το θέμα με το SEO παλεύω, καθώς πραγματικά δεν έχω ιδέα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου❣
Thank you for visiting my blog❣

2012-2018 Copyright © by Diary Of A Beauty Addict. All rights reserved. Designed By El Design

UP
Blogger Widget