Life Update: Γιατί δεν γράφω συχνά στο blog;

26/5/19

Εδώ και καιρό ήθελα να γράψω αυτό το post στο οποίο θα αναφέρομαι κυρίως στον λόγο που δεν δημοσιεύω συχνά στο blog μου και γενικά σε νέα που με κάνουν χαρούμενη αυτό το διάστημα, επειδή όπως λέω πάντα το blog είναι σαν ένα σπίτι που φιλοξενεί αγαπημένους  φίλους-αναγνώστες, οπότε αυτή οι ανάρτηση είναι για εσένα που σχεδόν 7 χρόνια αγαπάς το Diary Of A Beauty Addict και κατά επέκταση εμένα.

Life Update: Γιατί δεν γράφω συχνά στο blog;

Έτσι λοιπόν θέλω να μοιραστώ μαζί σου τον ενθουσιασμό μου για την νέα μου δουλειά, η οποία είναι κάτι που ευχόμουν εδώ και πολλά χρονιά να έχω, δηλαδή να εργάζομαι σε ένα αντικείμενο που καθημερινά με συναρπάζει και σε ένα εργασιακό περιβάλλον ομόνοιας και ηρεμίας.

Το πώς βρέθηκα εκεί μπορεί να θεωρηθεί και σαν παραμύθι, αφού αφορμή στάθηκε το blog μου και η ενασχόληση μου με τα social media. Θα ήταν υποκριτικό από μέρους μου να μην σου αποκαλύψω το όνομα της εταιρείας, επειδή πριν λίγους μήνες είχα γράψει ανάρτηση για την συγκεκριμένη εταιρεία, μετά από την επίσκεψη μου που με ενδιαφέρον είδα τον τρόπο που λειτουργεί. Οπότε περήφανα μπορώ να πω ότι εδώ και 5 μήνες εργάζομαι στην Plushost.gr, ήταν για μένα μια σημαντική απόφαση, καθώς επιπλέον βρίσκεται σε άλλη πόλη.

Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς οι ώρες περνούν πολύ ευχάριστα, εξαιτίας του αντικειμένου που εμπεριέχει το στοιχείο της δημιουργικότητας, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να συναναστρέφομαι με καινούργια πράγματα που με γεμίζουν.

Βέβαια και το εργασιακό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα φιλικό, είμαστε μια παρέα που μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο σε αυτό που έχουμε αναλάβει.

Ασφαλώς έχω ξεχωρίσει ιδιαίτερα ένα άτομο, που από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην εταιρεία ήταν εκεί, με κατανόηση να δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του σε ότι αφορά το digital marketing, τoν σχεδιασμό γραφικών και γενικά πολλές λειτουργίες του υπολογιστή, που ως πριν δεν γνώριζα, και συμβάλουν σημαντικά ώστε μέρα με την μέρα να μπορώ να βελτιώνομαι και να κάνω ακόμη πιο παραγωγική την δουλειά μου. Με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε μια όμορφη φιλία με πολύ γέλιο, που πραγματικά θα ήθελα να συνεχιστεί.  Οπότε ένα ευχαριστώ είναι λιγο, για αυτό θα του ευχηθώ να πραγματοποιηθούν όλα του τα όνειρα.

Έτσι λοιπόν περνάω πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή στη δουλειά, άρα όταν επιστρέφω στο σπίτι αποφεύγω τον υπολογιστή και κατά συνέπεια αυτό με κρατάει μακριά από το blog μου. Υπάρχουν και αρκετές φορές που απέχω και από τα social media, ακριβώς για τον παραπάνω λόγο.

Αφού απομακρύνομαι από τον υπολογιστή και το κινητό, προσπαθώ να ασχολούμαι με δημιουργικά πράγματα, που δεν απαιτούν επιπλέον κούραση στα ματιά μου, διότι έχουν αποκτήσει παραπάνω ευαισθησία, εξαιτίας την ξηροοφθαλμίας, που προέκυψε από την συνεχόμενη χρήση υπολογιστή.

Μια ασχολία που με γεμίζει χαρά και είναι δημιουργική είναι η μαγειρική. Μου φτιάχνει την διάθεση να φτιάχνω αλμυρά ή γλυκά, ειδικά όταν πρόκειται να δημιουργήσω και σχέδια με τις ζύμες όπως τα πασχαλινά κουλουράκια που έφτιαξα να μοιάζουν σε σχήμα λαγουδάκι. Θα πρέπει να ομολογήσω ότι το έναυσμα μου για να ασχοληθώ τόσο εντατικά με την μαγειρική ήταν η εφαρμογή Cookpad. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την εφαρμογή, καθώς ανακαλύπτεις νέες συνταγές, δημιουργείς δικές σου και παίρνεις μέρος σε διάφορα challenge.

Επίσης προσπαθώ να αφιερώνω καθημερινά χρόνο στην γυμναστική, και πρέπει να το κάνω πιο εντατικά, διότι το δυσάρεστο αυτών των 5 μηνών είναι ότι ανέβηκα στην ζυγαριά σχεδόν 10 κιλά. Επειδή αφέθηκα σε όλα εκείνα που σε μένα προσθέτουν κιλά, ακόμη και από την μυρωδιά.
Ξεκίνησα και πάλι αποφασιστικά και με μεγάλη θέληση δίαιτα - διατροφή να τα χάσω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω!

Θα κλείσω με κάτι πολύ όμορφο που συνέβη το τελευταίο διάστημα, το γεγονός ότι έγινα θεία!
Ο αδερφός μου απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, την γλυκιά μου πριγκίπισσα, που όμοια της δεν υπάρχει, ξέρω γίνομαι λίγο χαζοθεία, αλλά είναι αλήθεια.
Πραγματικά είναι ένα συναίσθημα που δεν το έχω ξανανιώσει και δεν το περίμενα ότι θα είναι έτσι.
Μια αγάπη απέραντη, ικανή για να κάνω τα πάντα για την ευτυχία της. Δεν θα πω ψέματα ότι μου λείπει πολύ και μετράω τις μέρες για να την δω ξανά.
Η γέννηση της μου έδωσε μεγάλη χαρά και ώθηση να κάνω πράγματα και για την δική μου ζωή, που πριν δίσταζα.


Αυτά ήταν τα χαρούμενα και γλυκά γεγονότα που συνέβησαν στην ζωή μου το τελευταίο διάστημα και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σου!

Προτιμώ στην ζωή πια, να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο!

Να θυμάσαι ότι η αγάπη μου για το blog και η προσπάθεια μου να παρουσιάζω το καλύτερο που μπορώ κάθε φόρα, παραμένει πάντοτε ο στόχος μου!

Να περνάς όμορφα και να χαμογελάς!


Image Map


2 σχόλια:

  1. Σε νιώθω απόλυτα, όσο δημιουργικό κι αν είναι το μπλόκινγκ δεν παύει να μας καθηλώνει στον υπολογιστή. Ζήσε τη ζωή σου κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου❣
Thank you for visiting my blog❣

2012-2018 Copyright © by Diary Of A Beauty Addict. All rights reserved. Designed By El Design

UP
Blogger Widget